Littekens

Littekens zijn bijna altijd stoorvelden en blokkeren de doorstroming van de energie die via meridianen de organen en weefsels van energie voorzien. Littekens t.g.v. een hernia, blinde darmontsteking en epi's (inknippen tijdens bevalling) kunnen ongemerkt veel ongemak veroorzaken.

Maar denk ook aan littekens t.g.v. plastische chirurgie. Deze littekens zijn vaak heel erg mooi en zo onzichtbaar mogelijk, echter kunnen deze littekens ook storingen en klachten opleveren.

Littekens gaan vaak dwars door de energiebanen van ons lichaam. Doordat deze energiebanen "afgesneden" worden, kan dit voor problemen gaan zorgen. Hoofdpijn is een veel gehoorde klacht.

Met de NPSO kunnen littekens doorgemeten en ontstoord worden. Dit is geheel pijnloos. De energiedoorstroming zal hersteld worden en de klachten zullen verdwijnen.

Voor een litteken behandeling kan een apart consult afgesproken worden.
Een klein litteken kan eventueel ook binnen een pijntherapie consult behandeld worden. Een groter litteken, zoals bijvoorbeeld een litteken van een borstvergroting/verkleining, zal in een apart consult behandeld worden.