KiRa Coaching

KiRa Coaching is de praktijk voor pijntherapie en natuurgeneeskunde van
Ragnhild van Dijk.

KiRa is ontstaan uit Ki van kracht en Ra van Ragnhild. De kracht die ik u wil geven. Daarnaast betekent Kira ook Zon, een zeer belangrijke krachtbron.

Natuurgeneeskunde en NEI therapie
Een aantal jaren geleden ben ik mijn eigen praktijk gestart. Met behulp van de biotensor test ik uit waar het lichaam blokkades heeft en hoe deze aangepakt kunnen worden. Dit kan zowel op lichamelijk vlak zijn als op emotioneel vlak. Voor meer informatie over mijn natuurgeneeskundige praktijk en NEI therapie, zie www.KiRaCoaching.nl

Pijntherapie
Wat ikzelf nog miste in mijn praktijk was om mensen die aan (langdurig) pijn lijden te helpen. Doordat ik van mijn docente veel goede ervaringen had gehoord over de NPSO-therapie, heb ik mezelf daarin bekwaamd. In Nederland zijn meerdere soorten pijntherapie├źn. NPSO is hier nog onbekend. Wat mij juist in deze therapie aanspreekt is dat het werkt door blokkades op te heffen op een energetische manier. Binnen mijn natuurgeneeskundige praktijk en met NEI werk ik ook met energetische blokkades.

KiRa Coaching gaat uit van de "Eigen Wijsheid" van de mens. Op energetisch niveau helpt KiRa Coaching u om deze wijsheid bewust te worden. KiRa Coaching heeft een holistische benadering.