De NPSO behandeling

De behandeling bestaat uit het opsporen en behandelen van pijnpunten met het NPSO apparaat, wat geheel pijnloos is. Veel pijnklachten zijn verbonden met de rugspieren. Mocht dit bij u ook het geval zijn, dan zal daarna aanvullend ter verlichting voor het lichaam, een ontspannende rugmassage volgen. Dit stimuleert de bloeddoorstroming van de huid en ontspant de spieren.

Vooraf aan de behandeling
Graag op de dag van uw NPSO-behandeling geen douchegel, bodylotion of vetinbrengende creme gebruiken. Deze producten kunnen het opzoeken van de stoorpunten en de behandeling ervan moeilijk of zelfs onmogelijk maken. Het is beter om 12 uur, liefst 24 uur, voor de behandeling geen pijnstillers te gebruiken.
Graag ook een paar uur voor die tijd geen koffie of zwarte thee meer drinken. Ook dit kan de behandeling beïnvloeden.
Ook kan de werking van de NPSO verstoord worden door bepaalde medicijnen. Wilt u uw reguliere en/of alternatieve medicijnen die u gebruikt meenemen bij uw bezoek. De therapie kan daarop afgestemd worden.

Na de behandeling
Na de behandeling kunt u zich vermoeid voelen of zelfs het gevoel hebben van spierpijn. Door de NPSO wordt er een reeks van reacties in uw lichaam geactiveerd, waaronder die van het lymfesysteem. Dit systeem is heel belangrijk voor het ontgiften van uw lichaam. U kunt uw lichaam bij het reguleren en ontgiften helpen door voor en na de behandeling veel te drinken. Vermijdt daarbij koffie, zwarte thee, alcohol en koolzuurhoudende dranken. Beter is kruidenthee en koolzuurvrij bronwater. Zware lichamelijke arbeid en zwaar tillen graag vermijden op de dag van de behandeling.

De NPSO is weliswaar een methode die in vele gevallen zeer snel verbetering brengt, maar indien uw klachten al langer bestaan of zelfs al chronisch zijn of de al eerder genoemde belemmeringen aanwezig zijn, gun u uzelf dan tijd!